Математика

2 D formi

2D

2d-formi

3D formi

3Д-форми-М2.2.11.5

dropki 2

dropki 3

dropki 4

dropki

Grupiranje-polovini-i-cetvrtini (1)

mnozenje so brojot 5

mnozenje so brojot 10

mnozenje so brojot-10

moeto semejstvo

mrezi_3D formi_prakticna rabota

NL-deljenje-s-+-ostato-¦-vezbi

nl-Боење на половинки

NL-Делење на групи

NL-Делење на еднакви групи-вежби

nl-Делење со остаток

nl-Подредување на дропки

raboten list_3D formi_primena IKT

simetricni-formi

SIMETRIJA

simetrija

simetrija-N.L.

Tablica so 5

tablica so 10

vnatresnost na zemjata

ZA DOMASNA-╨Ь╨Э╨Ю╨Ц╨Ш╨Ь╨Х ╨Ш ╨Ф╨Х╨Ы╨Ш╨Ь╨Х

ДЕЛЕНИК, ДЕЛИТЕЛ И КОЛИЧНИК

Наставен лист по математика-Симетрија

Правање на еднакви делови

Препознава дека или прават едно цело или се еднакви.

СИМЕТРИЈА – ЦРТАЊЕ

СИМЕТРИЈА

Македонски јазик 16-20.03.2020

ГИ НАУЧИВМЕ РАКОПИСНИТЕ БУКВИ 2 ниво

Басни

НЛ ЗОКИ ПОКИ

Зборови со спротивно значење

ЗОКИ ПОКИ НАСТАВЕН

Наставен лист македонски

пишуваме ракописно НЛ

Еко пораки

Цвет-Екологија

Еко пораки1

НЛ техника акростих екологија

Мак.јазик-ЕКО ПОРАКИ

Наставни листови ракописни букви

ракописна Ц

ракописна Љ

ракописна њ

ракописна Ф

ракописна Џ